28. September 2007

Duszona piers kurczaka z cukinia



piers kurczaka albo indyka (tutaj jest indyk)
3 srednie cukinie
1 mala cebula
sol i pieprz
przyprawa do drobiu
lyzka oleju
vegeta
zageszczacz do sosow. (albo maka ziem.)


Mieso pokroilam na kawalki i podsmazylam na odrobinie oleju razem z pokrojona drobna cebula, doprawiajac.
Cukinie umylam i pokroilam w plasterki. Wrzucilam do garnka z miesem, zalalam troche woda, doprawilam vegeta i chwile gotowalam. Doprawilam do smaku i zagescilam sos.

3 Kommentare:

Anastasia zawsze lubiłam Twoje przepisy i z wielu korzystałam. Teraz wpadł mi w oko ten przepis, tylko go nie widać :( Jeśli mogłabyś to poprawić, bo zapowiada się ciekawie. Pozdrawiam

Mam nadzieje Agnieszko, ze teraz jest juz dobrze.
Pozdrawiam.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More